Клуб УРГО взе участие в 10-ия международен Конгрес за мобилност в Щутгарт

stuttgart annonceНа 20 юни 2023 г. беше отбелязана 10-ата годишнина на Конгреса като отворена платформа за сътрудничество, вдъхновение и обмен между експерти, свързани с устойчивите решения за развитие на градовете.

Прочети още...

Клуб УРГО партнира на Асоциацията на Дунавските общини в проект по ОП "Добро управление"

ado annonceАсоциацията на Дунавските общини спечели финансиране по проект "Изпълнение на интегрирана политика за пространствено развитие на крайбрежните територии на река Дунав в България чрез прилагане на иновативни и включващи модели между власти, граждани и бизнес".

Прочети още...

Клуб УРГО в „2020 Urban October Report“ на UN-Habitat

urban repor annonceДокладът на Клуб УРГО за дейностите по преодоляване на пандемията от К-19 в Русе е включен в официалния доклад...

Прочети още...

Младежката секция на Клуб УРГО изпълни проект, насърчаващ младежкото предприемачество чрез запознаване с традициите и културата на гагаузкия край

workshop annonceОт 7 до 12 септември в каварненското село Българево се проведе “Работилница за бъдеще”, проект, който цели да изгради мост между поколенията в малките населени места, запознавайки младите с историята и традициите на техния роден край.

Прочети още...

Предстоящо

POLIS-22

 

Intelligent Transport’s Summit

Лондон 20-21 септември 2023

Мрежа на ENDURANCE в България

bulgaria small

Transdanube.Pearls - Network for Sustainable Mobility along the Danube SRTMP of RUSE REGION

tdp srtmp ruse region

WEB страници на проекти по градска мобилност

smp logo official

epomm

eltis

do the right mix

bump site small