announcement site4

 

Клуб "Устойчиво развитие на гражданското общество", в качеството си на акредитиран от ЕК Национален координатор по Градска мобилност и Контактна точка по SUMP (Планове за устойчива градска мобилност - ПУГМ) за България, съвместно с Община Варна, канят общински служители от транспортните отдели и общински предприятия, свързани с транспорта за участие в 4 - дневно обучение по въпросите на планирането на устойчива мобилност.

То ще се проведе от 12 до 15 ноември 2018 г. в гр. Варна.

Целта е да се повиши капацитетът на общините за работа по проекти, свързани с мобилността и да се улесни разработката на ПУГМ, за да може градовете да се възползват пълноценно от програмите, финансирани от Европейските структурни фондове.

Обучаващите са чуждестранни лектори и консултанти в рамките на проекта PROSPERITY, финансиран от Програма Хоризонт 2020 на ЕС. Участниците ще получат Европейски сертификати.

Обучението, настаняването и изхранването са за сметка на проекта.

Подборът на 20 обучаеми ще се извърши от екипа на проекта, като номинираните от ръководството служители трябва да попълнят онлайн анкета на адрес https://goo.gl/forms/mLxjxttce82oME9L2. Линкът ще бъде активен до 30 септември 2018 г.

Списъкът на одобрените участници ще бъде публикуван на сайта на Клуб УРГО www.csdcs.org на 15 октомври 2018 г.

Програмата на обучението е на адрес http://www.csdcs.org/images/stories/02.projects/26.prosperity/prosperity_agenda_training_varna.pdf.

За допълнителна информация: 0888 871208 (Лучия Илиева, Клуб УРГО), мейл адрес - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Очакваме вашата регистрация!