guideline 01Екип на Клуб "Устойчиво развитие на гражданското общество" с ръководител доц. д-р Лучия Илиева извърши нов превод от английски и адаптация за България на Ръководството за развитие и прилагане на План за устойчива градска мобилност - (GUIDELINES Developing and Implementing a Sustainable Urban Mobility Plan).

Прочети още...

srtmp annonceНасоките представят концепцията и ползите от План за устойчив регионален туризъм и мобилност /SRTMP/ като основна парадигма за планиране на регионите, наречени "Трансданюб перли".

Прочети още...

guideline 02Комбинирането на колоездене и градски транспорт е идеалното решение за щадяща околната среда градска мобилност и може да е оригинална алтернатива на частните моторни превозни средства, независимо дали става дума за почивка или ежедневен маршрут.

Прочети още...

guideline 02aТова ръководство има за цел да определи основните мерки, които следва да бъдат приложени от операторите на обществения транспорт, публичните власти и други заинтересовани страни, за да се насърчи комбинирането велосипеди с обществен транспорт.

Прочети още...