Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/rnq0wk9o/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 137
Фото - конкурс с награди!

Клуб УРГО ви кани да участвате във фото-конкурса по проекта SEEMORE. Изпратете ни ваши снимки, показващи възможностите за екологични начини на транспорт по време на вашата ваканция в черноморските курорти на област Добрич на адрес:
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. Краен срок: 15.07.2014 г. Най-добрите 20 снимки ще бъдат показани на фото изложба в Албена през лято 2014, а първите 3 ще получат награди. Фото-конкурсът и изложбата се организират в рамките на проекта SEEMORE, целящ да стимулира туристите да използват по-екологични алтернативи за придвижване по време на ваканцията си : масов транспорт, да карат колело, да ходят пеша, за да опазят природата чиста. Жури от професионалисти ще оцени снимките и неговото решение не може да бъде атакувано в съда.

 

poster seemore bg

Предстоящо

ecomm2021 logo

Двадесет и четвъртата Европейска конференция за управление на мобилността ще се проведе от 16 юни до 18 юни 2021 г. в Кашкайш, Португалия.

Мрежа на ENDURANCE в България

bulgaria small

Ръководство за развитие и прилагане на План за устойчива градска мобилност

sump guidelines bg small

WEB страници на проекти по градска мобилност

smp logo official

epomm

eltis

do the right mix

bump site small